Over ons

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze producten! We vertellen je graag wie we zijn en waar we voor staan. 

Onze missie
Zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met smakelijke vleesvervangende producten die bij voorkeur veganistisch zijn. 

Wat we doen
We maken heerlijke vleesvervangende producten. We zijn begonnen met het experimenteren met verse algen omdat deze tjokvol zitten met gezonde voedingsstoffen. Daarnaast zijn we ook bezig om kaas-vervangers te ontwikkelen. Deze bevatten geen kaas, geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en geen chemische toevoegingen.

Dit soort innovaties maakt onze producten uniek. Wat ook uniek is, is ons bindmiddel. Dit zorgt voor een smeuïge en prettige bite zonder taai of elastisch te zijn. Én heel belangrijk ook ons bindmiddel bevat geen enkel ingrediënt van dierlijke oorsprong.

We verkopen onze producten natuurlijk zelf via deze website. Maar we doen ook ons best zodat je onze producten in zoveel mogelijk supermarkten kan vinden. Je vindt ons al bij enkele grote supermarktketens onder hun eigen merk. Daarnaast kan je ons ook tegenkomen in diverse horeca gelegenheden in heel Nederland.

Foodbloggers zijn erg enthousiast over de algenburgers, lees enkele mening hier en hier.


Even voorstellen
Wij zijn een familiebedrijf. De drijvende kracht is Frank Lagas, als productontwikkelaar en voormalig kok is hij constant op zoek naar innovaties op het gebied van vlees vervangende producten. Met It's Greenish wilden we producten op de markt brengen Daarnaast brengen we in de toekomst ook andere vleesvervangers op de markt die een hoge voedingswaarde hebben en bijdragen aan een gevarieerde voeding.

Lees alles over de algen die we gebruiken op deze pagina.


Algemeen directeur Productontwikkeling
Verkoop
Mijn naam is Ton lagas en ik ben algemeen directeur van It's Greenish en ik ben de broer van Frank Lagas. Ik ben verantwoordelijk voor het dagelijkse gang van zaken. Daarnaast denk ik mee over hoe we onze huidige producten en nieuwe producten in de markt kunnen zetten. Mijn naam is Frank Lagas ik heb een passie voor het ontwikkelen van unieke vlees vervangende producten. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om smakelijke vegetarische en veganistische producten te ontwikkelen. Met It's Greenish ben ik begonnen omdat ik geloof in de kwaliteitsproducten die ik met algen kan maken. 

 

We zijn ook actief op de business 2 business markt. We leveren al aan diverse horeca bedrijven en groothandels. Wilt u uw klanten te verrassen met een bijzonder smaakvol veganistisch product. Neem dan contact met ons op en we vertellen u grag meer over onze producten en de mogelijkheden.

 

Stuur een e-mail naar onze verkoopafdeling [email protected]