Nieuwe producten, beurzen en ontwikkelingen

It's Greenish breid assortiment uit

01-03-2019

Wij hebben ons assortiment uitgebreid. Zo willen we u nog meer keuze bieden. We hebben de hartige taarten van Pom-Pie aan ons assortiment toegevoegd. Ook de burgers van Botanic Bites besteld u makkelijk in onze webshop. Met VegaFit hebben een ander mooi vegan merk in huis dat een goede aanvulling is op ons rijke aanbod. 

Op dit moment hebben we de volgende producten in ons assortiment,

  • It`s Greenish; algenburger met quinoa, de algenburger teff en de algenburger naturel.
  • Vegafit: diverse vleesvervangers
  • Botanic Bites; tomatenburger, seaweedburger
  • Pom-pie; vegan pies
  • Charly all is fair; diverse vegan kaasjes


Op ItsGreenish.nl gratis verzending vanaf € 50,00

15-01-2019

Als enige op de markt versturen wij uw bestelde producten al gratis vanaf € 50,00. Dit is uniek en hiermee voldoen wij aan de vraag die veel consumenten hebben. 

Wij verzenden onze producten in tempex dozen voorzien van koelelementen. Zo verzekeren wij u dat uw bestelling goed bij u aankomt. 

Vegan kaasnuggets en kaasschnitzels 

02-10-2018

De vegan kaasnuggets en kaasschnitzels zijn bijna uitontwikkeld. We zijn tevens bezig met een gave verpakking en verwachten deze medio januari aan jullie aan te kunnen bieden!
 
Onze productontwikkelaar Frank heeft jaren geleden een nog steeds zeer populaire vegetarische kaasnuggets op de markt gebracht. Deze liggen onder andere al 12 jaar bij de EkoPlaza onder het merk Labeij. Er is nu ook een vegan versie beschikbaar!
 
De vegan kaasnuggets en -schnitzels zijn ook zeer geliefd onder kinderen. 
 
We hebben de kaasnuggets gemaakt op basis van kokosvet. Palmolievrij dus!
 

Algenspread & algendipper

06-05-2018

We hebben een ontzettend lekkere en gezonde ontbijtspread gemaakt op basis van verse chlorella. Deze spread is heerlijk op je ontbijtcracker, maar ook geschikt als broodbeleg. 

Op zoek naar een boost bij je ontbijt?

De algendipper is erg lekker maar ook erg gezond. Lekker voor bij een toastje of chippie wanneer je 's avonds op de bank zit, maar ook geschikt voor de lekkere trek! 

Bij interesse in een van onze nieuwe producten kunt u vragen naar een gratis proefpakket. Neem contact op met onze verkoopafdeling via: info@itsgreenish.nl