Hier komen onze algen vandaan

  • Geplaatst op

Microalgen zijn een verreiking van voeding voor mens en dier. Algen die echt lekker smaken en zo gezond zijn, dat ze een ideaal functioneel ingrediënt of specerij zijn voor humane voeding. Dat is wat Duplaco mogelijk heeft gemaakt, door zelf in Nederland op een geheel vernieuwende en vooruitstrevende wijze Chlorella te produceren.

Microalgen zijn een verreiking van voeding voor mens en dier. Algen die echt lekker smaken en zo gezond zijn, dat ze een ideaal functioneel ingrediënt of specerij zijn voor humane voeding. Dat is wat Duplaco mogelijk heeft gemaakt, door zelf in Nederland op een geheel vernieuwende en vooruitstrevende wijze Chlorella te produceren.

De algen die wij gebruiken worden geproduceert bij Duplaco in Hengelo, zij zijn een unieke verse Chlorella en microalgen groothandel! Zij produceren en ontwikkelen food- en feedgrade (micro)algen door middel van een innovatieve fermentatie kweekmethode.
Onze Chlorella en andere microalgen zijn een gezond voedingsmiddel voor zowel mens als dier.

 

Duplaco geproduceerd (Nederlandse) Chlorella en Europese Spirulina algen die heel goed passen binnen een gezonde levensstijl. Dat komt doordat deze algen extreem rijk zijn aan organisch gebonden vitamines en mineralen. Daarnaast hebben onze microalgen een hoog eiwitgehalte, bevatten ze onverzadigde (omega-3) vetzuren, gezonde voedingsvezels en hebben ze een hoog anti-oxidanten gehalte.

Door de microalg Chlorella in zijn geheel te toe passen, met de door de natuur zelf afgestemde samenstelling van nutriënten, is Chlorella is een goede bouwsteen. Het is op verschillende manieren van toepassing in de food-sector;

  • Vers
  • Poeder
  • Supplementen

 

Feed - dierenvoeding

Een evenwichtige voeding is onmisbaar voor een gezond en vitaal leven, dit geldt ook zeker voor dieren. Het is daarom van belang om onze dieren het goede en gezonde voedsel te geven dat ze verdienen, waarbij microalgen zeer goed van pas komen.

De microalgen mengsels, van onder andere Chlorella, Spirulina, Schizochytrium en Haematococcus algen, bevatten organisch gebonden mineralen en vitaminen. Daarnaast bevatten ze omega-3-vetzuren, vezels, zeer veel anti-oxidanten en hoge kwaliteit eiwitten. Duplaco biedt naast algen voor voeding ook oplossingen/producten voor de volgende diersoorten;

  • Paarden
  • Huisdieren
  • Veehouderij
  • Aquacultuur