Twee broers hebben 3 jaar geleden het merk It's Greenish in de markt gezet, met het doel zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met smakelijke , vlees vervangende producten, die bij voorkeur volledig veganistisch zijn. Dit betekent compleet vrij van ingrediënten van dierlijke oorsprong.

Frank is al jaren actief in de foodsector en heeft een passie voor het ontwikkelen van unieke vlees vervangende producten. Hij is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om smakelijke vegetarische en veganistische producten te ontwikkelen.

Ton heeft zijn sporen verdiend in de detailhandel en is verantwoordelijk voor het dagelijkse gang van zaken. Daarnaast denkt hij mee over hoe huidige producten en nieuwe producten in de markt kunnen zetten.

Zo introduceerde It's Greenish als eerste de algen-quinoa burger die ook een tijd lang bij Albert Heijn in de schappen heeft gelegen, inmiddels zijn er nog 2 andere smaken algenburgers aan toegevoegd. Daarna kwamen de Gouda nuggets een veganistisch product wat naar kaas smaakt.

Vorig jaar is er in opdracht een vegan worstenbroodje ontwikkeld, waar It's Greenish de vulling voor geleverd heeft en deze wordt met groot succes verkocht, inmiddels zijn er ook vegan saucijzenbroodjes te koop.
 


ProductontwikkelingGeneral ManagerWebsupport
Frank LagasTon LagasTim Lagas
Mijn naam is Frank Lagas ik heb een passie voor  het ontwikkelen van unieke vleesvervangende producten. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe
mogelijkheden om smakelijke vegetarische en veganistische producten te ontwikkelen. Dat doe  ik met mijn bedrijf Labeij Food Products b.v.
Met It's Greenish ben ik begonnen om deze producten breed in de markt te zetten. Interesse      in productontwikkeling van nieuwe gangbare vega en vegan en bio vega en vegan producten?
Contact mij via info@itsgreenish.nl
Mijn naam is Ton lagas en ik ben algemeen directeur van It's Greenish en ik ben de broer van Frank Lagas. Ik ben verantwoordelijk voor het dagelijkse gang van zaken. Daarnaast denk ik mee over hoe we onze huidige producten en nieuwe producten in de markt kunnen zetten.

U kunt contact met mij opnemen over vragen over producten, lopende orders, facturen, nieuwe klant worden, staffelkortingen en andere vragen.

Contact mij via info@itsgreenish.n

Als zoon van Ton Lagas en neef van Frank Lagas ben ik betrokken bij It's Greenish voor het opzetten en onderhouden van de website.
Als het goed is heeft u mij niet nodig. Heeft u toch vragen, tips of opmerkingen over onze website of andere site/technisch gerelateerde zaken stuur dan een e-mail naar info@itsgreenish.nl

 


 

 

 

┬ę 2020 - 2021 ItsGreenish | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel